Podívejte se, jak probíhalo 9. října u nás na zámku Savoia Castle, ve společnosti mistra v oboru etikety - Ladislava Špačka. Děti a dospělí se dozvěděli jak se obléci na společenskou večeři či oběd, jak vypadá správně prostřený stůl a nádobí, jak se u stolu chovat:(sezení, kam patří jaký ubrousek, pečivo, sklenice, držení příboru, překládání pokrmu z mísy na svůj talíř, servírování co se u stolu může a co naopak nesmí).
Děkujeme za krásný zážitek!
Připraveny stoly v "Il Teatro"
Welcome drink v Piano Nobile
Hlavní chod
Šašek a královna
Paní učitelka v podání Nadi Labanové
Královna v podání Adriany Sobotové
Šašek, kterému se stolování tak úplně nedaří v podání Světlany Nálepkové
Knihovna, kde pan Špaček dětem u krbu přečetl pohádku "O černém kohoutovi"
Ladislav Špaček měl pro své příznivce připraveny i svoje knihy a kdo měl o ně zájem, mohl dostat i autogram.
Sladký bufet od Vladislava Ryasnyy: Savoia Opera s černým rybízem, kokosem a nasladlými tóny fialky. Francouzský eclair s japonským citrusem yuzu a citrónem. Moderní Sacher s pomerančovým confiture.
Variace macarons s karamelizovanou bílou čokoladou, s mléčnou giandujou, s tropickým mangem a mučenky a nekonečně intenzivní vanilkou
Savoia Opera s černým rybízem, kokosem a nasladlými tóny fialky. Francouzský eclair s japonským citrusem yuzu a citrónem
Organizátoři "Etikety u stolu pro děti v podání Ladislava Špačka na zámku Savoia Castle" s Ladislavem Špačkem a Paní Učitelkou - Nadou Labanovou
Sledujte nás